Over ons

Een team met een visie

Onze visie vormt de basis van Werkmandejong en geeft richting en betekenis aan wat we doen. Maar misschien nog wel belangrijker: het geeft ons energie en zorgt voor verbinding tussen alle collega’s die samen Werkmandejong vormen.

Hoger doel

Ons doel is bijdragen aan het geluk van mensen en organisaties. Voor ons begint dat bij bevlogen en betrokken medewerkers.

Kernwaarden - waarvoor staan wij?

Gedreven
Ik ben energiek, enthousiast en wil verwachtingen overtreffen. Ik wil mezelf en de organisatie iedere dag verbeteren. Ik heb het lef om mijn werk op eigen-wijze uit te voeren. Ik ben doortastend en voortvarend.

Echt
Ik ben authentiek en respecteer de authenticiteit van anderen. Ik ben betrouwbaar en je kunt op mij bouwen. Ik geef en sta open voor feedback. Ik behandel anderen zoals ik zelf behandeld wil worden.

Plezier
Ik krijg energie van plezier maken met de mensen om mij heen. Ik word blij van mijn werk en dat kan je zien. Ik heb een gezonde dosis zelfspot en er mag om mij gelachen worden. Ik vier mijn en onze successen samen met mijn collega’s.

Kernkwaliteiten - waar blinken wij in uit?

Ondernemend
Wij streven naar een optimale klantbeleving. Wij nemen initiatief en denken in oplossingen. Wij durven risico’s te nemen om kansen te benutten. Wij maken ambassadeurs van onze medewerkers, klanten en kandidaten.

Nieuwsgierig
Wij zijn leergierig en ontwikkelen ons vakmanschap continu. Wij willen weten wat mensen en organisaties drijft. Wij zijn oprecht geïnteresseerd en durven door te vragen.

Vernieuwend
Wij willen een inspirerende Great Place To Work-community zijn. Wij focussen op continu verbeteren zodat we verwachtingen kunnen overtreffen. Wij experimenteren met onze diensten waarna we ze in de markt introduceren.

Gewaagd doel

In 2024 is Werkmandejong de nr. 1 Great Place To Work van Nederland in de categorie medium sized companies.

Lees meer over Great Place To Work

Wij geloven in de toegevoegde waarde van betrokken en bevlogen mensen

Deze visie zie je ook terug in onze dienstverlening. Want waarde toevoegen kan op elk niveau, in elke functie en binnen elke contractvorm. Wij bieden dan ook het complete palet van werkkracht: werving & selectie, interim, detachering, uitzenden én trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling.

Wij matchen in de eerste plaats op ambitie

Veel wervingsbureaus zetten functieomschrijving en cv op de eerste plaats. Dat kan dan toch niet heel verkeerd zijn? Klopt. Deze werkwijze staat wat ons betreft garant voor een veilige 7. Maar wie gaat van zo’n rapportcijfer juichen? Niemand.

De oprichters van Werkmandejong hebben een verleden in de topsport en kennen het belang van de ‘drive’ om te winnen. De organisaties waarvoor wij werken zoeken een collega die ook echt een aanwinst is. Andersom zoeken de professionals die ons benaderen een team dat hen de kans geeft om te scoren. Dat haal je niet uit een cv. Wij willen dat beide partijen ons een 10 geven voor onze bemiddeling. We matchen dus eigenlijk niet twee, maar drie ambities.

Ambities gaan verder dan een functiebeschrijving

Er is nóg een reden waarom mens en organisatie elkaar op doelen en ambities moeten vinden. Ondernemingen van vandaag moeten zich continu aanpassen aan de veranderende marktomstandigheden van morgen. Doelen en ambities kunnen voor een langere termijn gelden, maar de werkwijzen nog maar zelden. De onderneming die zich het meest flexibel kan aanpassen aan verandering zal het meest succesvol zijn. Wie maakt de onderneming? Precies, dat zijn de mensen. Het gaat dus om hun geestdrift en flexibiliteit. Want je neemt vandaag iemand aan, maar morgen verandert zijn functie.

Wil je meer weten?

Neem contact op met één van onze collega's, bijvoorbeeld Daniëlle!

Daniëlle van der Kolk
Werkmandejong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close