Traineeship MBO

Geef je carrière in Finance een vliegende start!

Met het Werkmandejong Traineeship

Uitgeleerd? Dat staat niet in jouw woordenboek. Jij hebt namelijk de drive om het beste uit je talenten te halen. Je mbo-diploma een upgrade geven? Dat is wat jij wil!

Hoe? Door werken en leren te combineren in het Werkmandejong Traineeship. Jij volgt een duale hbo finance-opleiding*. Én doet tegelijkertijd ervaring op in de praktijk, bij één van onze topwerkgevers.

* Het mooie is: deze hbo-opleiding betalen wij voor jou!

Alles over het Traineeship

Het Werkmandejong Traineeship is anders dan andere Traineeships. Dat kunnen wij je wel vertellen, maar eigenlijk kom je daar alleen achter door het te ervaren. Dus durf jij je kop boven het maaiveld uit te steken? En ben je op zoek naar een werkgever die je daarbij stimuleert en ondersteunt? Kom dan vrijblijvend kennismaken! En ontdek zelf dat je bij ons kunt rekenen op leuk werk, een goede werksfeer, gezellige collega’s, loopbaanbegeleiding én een uitstekend startsalaris. En niet te vergeten: een leaseauto!

Maar we begrijpen ook dat jij -voordat jij deze grote stap zet- eerst meer informatie wil over ons Traineeship.

Wie ben je

Jij begint jouw carrière bij Werkmandejong met een ontwikkeltraject van twee jaar. Het Traineeship. Hierin volg je duaal een hbo-opleiding én diverse trainingen vanuit de Werkmandejong Academy. De focus ligt vooral op de ontwikkeling van jou als persoon. En dit vul je tijdens je hbo-opleiding aan met vakinhoudelijke kennis. Uiteraard staat er altijd een coach aan je zijde. Die je helpt bij elke stap in jouw carrière. Zo profiteer jij optimaal van alle kansen die het Traineeship je biedt.

Wat kan je?

Wij zorgen ervoor dat je tijdens je Traineeship in verschillende functies aan de slag gaat bij onze opdrachtgevers. Uiteraard stemmen we dit samen met jou af. Zo kom je met verschillende organisaties en bedrijfsculturen in aanraking. Bouw je een relevant netwerk op en ontdek je waar je het beste tot je recht komt.

Wat wil je?

Bij Werkmandejong word je onderdeel van een visiegedreven Great Place to Work. Een organisatie van ruim 100 leuke collega’s, waar betrokkenheid en persoonlijke ontwikkeling op #1 staan. Dit ervaar je door de een-op-een-begeleiding en de diverse (informele) teamactiviteiten. Ook kan jij rekenen op de zekerheid van een contract met passende arbeidsvoorwaarden. Zoals een leaseauto en winstdelingsregeling.

Voor wie?

Met jouw mbo-diploma (in een financiële richting) op zak, sta jij aan het begin van je loopbaan. Maar jij wil meer. Jij wil verder leren en hebt de drive om het beste uit je talenten te halen. Tegelijkertijd wil je ervaring opdoen bij verschillende soorten bedrijven. Om te ervaren waar jij het beste tot je recht komt. Deel uitmaken van een betrokken team met grote ambities. Dit alles wordt gecombineerd in het Traineeship van Werkmandejong. De belangrijkste voorwaarde voor deelname aan ons Traineeship? Dat jij matcht met onze kernwaarden: gedreven, echt, plezier.

Twijfel je of jouw opleiding voldoende aansluit op het Traineeship? Of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt!

Nieuwsgierig? Kom vrijblijvend kennis maken!

We snappen dat je misschien nog veel vragen hebt. En mogelijk weet je nog niet helemaal zeker of dit wel wat voor je is. Je bent van harte welkom om vrijblijvend kennis te komen maken. Jij kan tijdens deze afspraak al je vragen stellen. En wij leggen je alles uit over het Traineeship en onze organisatie. Van harte welkom!

Heb jij de drive om het beste uit je talenten te halen en ben je nieuwsgierig geworden? Bel of app Lara Elbers, tel: 06-51701941 of laat je gegevens achter voor de eerste volgende Meet & Greet:

Liever een vaste baan bij een van onze opdrachtgevers?

Ben je niet op zoek naar een Traineeship met een diversiteit aan werkplekken? We kunnen je uiteraard ook helpen aan een vaste werkplek. We denken graag met je mee voor de best passende stap. Gewoon een contract bij een van onze opdrachtgevers, waar je direct in dienst treedt. Bekijk hier welke vacatures we beschikbaar hebben.