MBTI

Ken je kernkwaliteiten

Je MBTI persoonlijkheidsprofiel geeft je inzicht in je eigen gedrag en de motivatie hiervan. Waarom doe je de dingen zoals je ze doet? Waar liggen jouw krachten, en waar zitten je valkuilen? Je MBTI type is uiterst bruikbaar om te bepalen wat voor baan bij je past, omdat het aspecten van je persoonlijkheid in kaart brengt die zich in je werk manifesteren. Je MBTI type verklaart welke beroepen en functies bij uitstek geschikt voor je zijn, in welke werkomgevingen je vooral op je plaats bent, wat je communicatiestijl is, hoe je met conflicten omgaat, wie je ideale manager is, wat kenmerkend is voor jouw stijl van leidinggeven, en welke rol jij in een team op je neemt.

Daarnaast is het mogelijk om in een aanvullend coachgesprek een specifiek vraagstuk te behandelen aan de hand van jouw MBTI profiel.

Werkwijze en toepassingsgebieden MBTI

Met je persoonlijke MBTI profiel leer je je eigen unieke talenten te ontdekken. Deze informatie kun je gebruiken om tot een scherper beeld van jezelf, je motivaties, je natuurlijke talenten en mogelijke groeikansen te komen. Daarnaast zul je ook meer begrip krijgen voor mensen die juist van jou verschillen. Hiermee versterkt MBTI je zelfbeeld en bevordert het de samenwerking met anderen.

 

Hoe gaan we te werk?

Een persoonlijke MBTI sessie bestaat uit een feedbacksessie in combinatie met interactieve opdrachten in een groep van maximaal acht deelnemers. Uiteraard wordt de training begeleid door één van onze gekwalificeerde trainers. Het uitgangspunt voor deze training wordt gevormd door de uitkomsten van de MBTI vragenlijst die je ter voorbereiding thuis al hebt ingevuld. Op basis van de resultaten uit de vragenlijst en deze sessie bepaal je zelf welk type het beste bij je past. Je ontvangt een uitgebreid rapport met een toelichting van je persoonlijkheidstype.

Heb je een specifieke coachingsvraag? Kies dan voor een aanvullende vervolgsessie waarin je deze met een van onze trainers uitgebreid kunt behandelen om de verdiepingsslag te maken in je persoonlijke effectiviteit.

Het is mogelijk om een persoonlijke MBTI training op individuele basis te volgen. We gaan graag met je in gesprek om je wensen en de mogelijkheden te bespreken om zo een persoonlijk voorstel te kunnen maken.

Praktische informatie

Tijdsduur

Deze sessie duurt circa drie uur. De resultaten van de vragenlijst in combinatie met de feedback en interactieve opdrachten hebben als resultaat dat jij je eigen MBTI profiel scherp hebt.

Locatie

De sessie vindt plaats in de trainingsruimte bij Werkmandejong. Klik hier voor contactgegevens.

Investering

 

 MBTI profielvaststelling in groepsverband MBTI profielvaststelling incl. persoonlijk carrièreprofiel
 € 395,-  € 710,-
  Twee individuele sessies van maximaal 2 uur 

 

Getoonde prijzen zijn excl. 21% BTW. Afhankelijk van het aantal deelnemers en de behoefte van de groep, kan de inhoud van de training verschillen.

Inclusief

  • Webbased officiële MBTI vragenlijst om thuis in te vullen ter voorbereiding;
  • Je persoonlijke profielrapportage;
  • Naslagwerk "MBTI types".

Informatie aanvragen

Werkmandejong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close