Detachering

Vanuit een vaste basis veel ervaring opdoen

Je bent een veelbelovende starter op hbo/universitair niveau of een ervaren professional. Je wilt de zekerheid van een vast contract, plus de mogelijkheid houden om ervaring op te doen bij verschillende bedrijven. Maar je wilt jezelf niet het etiket ‘jobhopper’ geven. Dan biedt detachering door Werkmandejong de uitkomst. En dat kan zelfs wanneer je nog niet helemaal klaar bent voor de baan die je het liefste wilt. Als we uit hetzelfde hout zijn gesneden gaan we de samenwerking met je aan en bieden we je de opleidingen en projecten aan die nodig zijn om te groeien en jouw ambities te realiseren. Als jij in staat bent genoeg indruk te maken op onze opdrachtgevers dat ze je het liefst zelf in dienst willen nemen… dán hoor jij bij Werkmandejong thuis.

Wil je jouw financiële carrière verder ontwikkelen en beschik je over een relevante afgeronde HBO/WO opleiding, bijvoorbeeld richting Bedrijfseconomie, Accountancy of Control? Neem dan contact op met Robbie Peek voor meer informatie over de mogelijkheden om bij Werkmandejong als Finance Professional ons team te versterken.

Liggen jouw talenten en ambities meer in de richting van commercieel en commercieel ondersteunende functies, compliance, procesmanagement of bank & verzekeringen? Dan is een functie als Process en Business Professional een uitstekende keuze. Jan-Anne van Ginkel vertelt je graag meer over de mogelijkheden om te werken bij Werkmandejong.

Kom jij ons team versterken?

Door onze continue groei zijn we doorlopend op zoek naar professionals met ambities binnen de bank- en verzekeringsbranche. Onze actuele vacatures vind je op de vacaturepagina. Matcht jouw ambitie met de ambitie van Werkmandejong, maar staat jouw gewenste functie hier niet tussen? Dan komen we alsnog graag met je in contact om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Werkmandejong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close